De start van zelfvloeren.be

Onlangs heeft Stijn Verleyen van SV Vloeren ervoor gekozen om van start te gaan met zelfvloeren.be. Zelfvloeren.be is een firma die inzet op doe-het-zelvers of durvers die beslissen om zelf hun vloer te leggen.

Doe-het-zelf vloeren

Door te kiezen voor ons doe-het-zelfpakket kan je geld besparen. Waarom? Dat komt straks nog aan bod. Eerst zullen we je vertellen hoe het komt dat Stijn besloten heeft om te kiezen voor een project als zelfvloeren.be. Stijn heeft immers al een aantal jaren ervaring met vloeren en tegelbezetting. Hij merkte telkens op dat er verschillende mensen waarvoor hij werkt wel handig genoeg zijn om zelf hun vloer te leggen, maar toch durven of willen ze niet omdat ze niet zeker zijn. Daarom kwam hij op het idee, waarom niet de klanten iets aanbieden die ervoor zorgt dat ze toch de stap durven nemen om zelf hun vloer te leggen. Een soort van doe-het-zelfpakket (eigenlijk een doe-het-samen-met-ons pakket).

Zelf vloeren nieuwsbericht 1

Hij kwam in contact met Wim Van der Plaetse van wcreate en ze stelden samen een pakket samen  waarbij je voor 1 dag kan rekenen op een expert die tot in het kleinste detail zal tonen hoe je moet vloeren. De aannemer zal zelf starten met het vloeren, dus het uitmeten van de vloer, de eerste rijen leggen, enz… Daarna zal de aannemer ook tonen hoe je te werk gaat voor het voegen en het verlijmen van de plinten.

Geld besparen door zelf te vloeren

Bovenstaande en nog veel meer kan je al bestellen voor een heel lage prijs van € 499.

Dus in principe, los van de aankoop van het materiaal, zou je voor minder dan € 500 je vloer kunnen hebben. Mocht je kiezen voor een aannemer en de vloer volledig laten leggen dan zal zeker het vierdubbele aangerekend worden. Ok, maar wat met de 21% of 6% regeling voor het aankopen van de materialen. Ook binnen ons doe-het-zelfpakket kan je, als je woning ouder is dan 10 jaar, rekenen op het feit dat je slechts 6% btw moet betalen op de aankoop van het materiaal.

Even een berekening

Je wilt een vloer leggen van 70m² en die vloer kost je, € 2000. Dan komt daar, als je kies voor een aannemer, toch zeker ook bijna € 2000 om die vloer te laten plaatsen. Dat betekent dus dat je zeker € 4000 betaalt om over een mooie vloer te beschikken. Hou er rekening mee, dit is een voorbeeld, het kan ook duurder of goedkoper.

Kies je voor ons doe-het-zelfpakket, dan kan je ook rekenen op een aannemer en zal je niet € 4000 betalen, maar slechts € 2499. Dat is dus een winst van € 1500 dat je voor andere zaken van je verbouwen kan gebruiken. Mooi toch?

vloer leggen met onze hulp

Het enige nadeel van ons pakket is dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Wij zien dit echter niet als een nadeel, je leert heel veel bij door de expertise van de zelfvloeren-aannemer en je kan dan later zeggen dat je zelf je vloer hebt betegeld…

Conclusie, kies dus voor zelf vloeren en bestel ons doe-het-zelfpakket. Nog niet overtuigd? Laat je overtuigen door onze recente projecten.